Путін зізнався, що його спікер «несе пургу»

Путін

Путін заявив, що не контролює співробітників власної адміністрації

Президент Росії Володимир Путні заявив, що не контролює співробітників власної адміністрації. Відповідне зізнання прозвучало в інтерв'ю американському телеканалу NBC, розшифровка якого доступна на сайті Кремля.

«У нас дві тисячі співробітників Адміністрації, невже Ви думаєте, що я кожного контролюю? Он Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку «пургу», я дивлюся по телевізору і думаю: чого він там розповідає? Хто йому це доручив?», - сказав він.

Ці слова хазяїна Кремля прозвучали у відповіді на питання ведучої Мегін Келлі щодо вислову радника з питань кіберпростору Андрія Крутських, який заявив, що РФ «буде на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі».

«Я поняття не маю, що він сказав, ну Ви у нього запитаєте. Ви думаєте, що я повинен коментувати все, що говорять співробітники адміністрації або уряду, чи що? У мене своя робота», - сказав Путін.

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не має ніякої інформації з приводу того, чим займався колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і з чим може бути пов'язане його отруєння.