Путін зізнався, що його спікер «несе пургу»

Путін зізнався, що його спікер «несе пургу»
Путін

Путін заявив, що не контролює співробітників власної адміністрації

Президент Росії Володимир Путні заявив, що не контролює співробітників власної адміністрації. Відповідне зізнання прозвучало в інтерв'ю американському телеканалу NBC, розшифровка якого доступна на сайті Кремля.

«У нас дві тисячі співробітників Адміністрації, невже Ви думаєте, що я кожного контролюю? Он Пєсков сидить навпроти, мій прес-секретар, він несе іноді таку «пургу», я дивлюся по телевізору і думаю: чого він там розповідає? Хто йому це доручив?», - сказав він.

Ці слова хазяїна Кремля прозвучали у відповіді на питання ведучої Мегін Келлі щодо вислову радника з питань кіберпростору Андрія Крутських, який заявив, що РФ «буде на рівних говорити з американцями в інформаційному просторі».

«Я поняття не маю, що він сказав, ну Ви у нього запитаєте. Ви думаєте, що я повинен коментувати все, що говорять співробітники адміністрації або уряду, чи що? У мене своя робота», - сказав Путін.

Нагадаємо, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не має ніякої інформації з приводу того, чим займався колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і з чим може бути пов'язане його отруєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: