Що відбувалося на борту норвезького круїзного лайнера під час шторму: відео зсередини

З’явилося відео з норвезького круїзного лайнера, який зазнав аварії під час шторму

В інтернеті опублікували відео ситуації, яка склалася на борту круїзного лайнера Viking Sky компанії Viking Ocean під час шторму. На відео видно, як на лайнері обсипається дах, а людей і предмети через хвилі на морі кидає з одного кінця приміщення до іншого.

Понад тисяча пасажирів, які перебували на борту круїзного лайнера Viking Sky компанії Viking Ocean, що зазнав аварії поблизу західного узбережжя Норвегії, зрештою були евакуйовані.

[TWITTER]

[/TWITTER]

[TWITTER]

[/TWITTER]

Зазначається, що рятувальні вертольоти здійснили евакуацію 1300 пасажирів, які перебували на борту круїзного лайнера Viking Sky норвезької компанії Viking Ocean, в якого зламався двигун під час шторму поблизу узбережжя Норвегії.

Зазначається, що лайнер зміг запустити двигун, але продовжує стояти на якорі за 2 км від норвезького берегу. Пасажири були евакуйовані в селище на півночі від міста Молде.

Нагадаємо, у суботу, 23 березня, поблизу західного узбережжя Норвегії зазнав аварії круїзний корабель компанії Viking Ocean Cruises, на борту якого перебували 1300 пасажирів.