Поблизу Норвегії круїзний корабель зазнав аварії. На борту судна 1300 пасажирів

Поблизу Норвегії круїзний корабель зазнав аварії. На борту судна 1300 пасажирів
У судна поламався двигун

Рятувальники проведуть евакуацію пасажирів з борту корабля найближчим часом

У суботу, 23 березня, поблизу західного узбережжя Норвегії зазнав аварії круїзний корабель компанії Viking Ocean Cruises, на борту якого перебували 1300 пасажирів. Про це повідомляє  Reuters.

Як зазначається, у судна компанії Viking Ocean Cruises сталася поломка двигуна. Морська рятувальна служба отримала сигнал про порятунок, що надходив з корабля.

Корабель є частиною групи Viking Cruises, заснованої норвезьким мільярдером Торстейн Хагеном,

У поліції зазначили, що рятувальники проведуть евакуацію з борту корабля 1300 пасажирів найближчим часом. Вертольоти та рятувальні судна вже направлені на місце аварії для евакуації пасажирів на сушу.

Крім того, зараз на західному узбережжі Норвегії триває шторм, швидкість вітру досягає 20 м/с.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Іраку в результаті краху порома на річці Тигр поблизу Мосула загинули щонайменше 100 осіб. Причиною стало перевантаження плавзасобу майже в три рази. На борту могли знаходитися від 170 до 250 осіб, а пором був розрахований на 75 пасажирів. За підозрою в причетності до трагедії затримано дев'ять осіб.

Як повідомлялося, 11 січня на танкері у Китайському морі стався вибух. Відзначається, що заходи, вжиті китайськими пожежними суднами, не дали бажаних результатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: