Трамп заявив, що може висуватися на посаду президента США втретє

Трамп заявив, що може висуватися на посаду президента США втретє

Трамп додав, що Байден вже став найгіршим президентом в історії США

Дональд Трамп не виключає можливості того, що в третій раз може видвинутся кандидатом у президенти США. Він також переконаний, що виграв президентську гонку в 2020 році.

Про це Трамп сказав під час виступу у Флориді 28 лютого, передає Fox News.

Колишній президент США впевнений, що зможе отримати перемогу на виборах «в третій раз».

Також Трамп повторив переконання, що він виграв президентську гонку в 2020 році.

«Взагалі-то вони щойно програли, Білий дім. Але хто знає? Я навіть можу вирішити перемогти їх (демократів — ред) втретє», – сказав він.

Трамп закликав швидко реформувати систему голосування в країні, щоб у виборців була впевненість у чесності процесу виборів.

Експрезидент повторив, що вважає масові порушення на виборах 2020 року вирішальним фактором, який забезпечив перемогу Байдена.

Він також додав, що Байден вже став «найгіршим президентом в історії США».

Раніше повідомлялося, що Трамп в неділю вперше публічно виступить після відходу з поста президента США.

Адміністрація Байдена планує ігнорувати недільний виступ колишнього президента Дональда Трампа.

Трамп, який покинув свій пост 20 січня після поразки від 3 листопада від демократа Джо Байдена, продовжує стикатися з безліччю юридичних проблем, що стосуються його особистого та ділової поведінки.

Венс направив в Mazars повістку до суду у серпні 2019 року з проханням надати корпоративні і особисті податкові декларації Трампа з 2011 по 2018 рік. Адвокати Трампа подали в суд, щоб заблокувати повістку, стверджуючи, що як чинний президент Трамп мав абсолютний імунітет від державних кримінальних розслідувань.

Верховний суд у своєму липневому постанові відхилив ці аргументи, проте заявив, що Трамп може висунути інші заперечення. Потім адвокати Трампа заявили в судах нижчої інстанції, що повістка до суду є надмірно широкою і рівносильна політичному переслідуванню, але окружний суддя США Віктор Марреро в серпні і 2-й окружний апеляційний суд США у жовтні відхилили ці позови.

Розслідування Венса, яке почалося більше двох років тому, було зосереджено на прихованих грошових виплатах, які колишній адвокат і помічник президента Майкл Коен зробив перед виборами 2016 року двом жінкам - актрисі фільмів для дорослих Стормі Деніелс і колишній моделі Playboy Карен МакДугал, - які сказали, у них були сексуальні контакти з Трампом.

У недавніх судових документах Венс припустив, що розслідування тепер буде ширше і може зосередитися на потенційному банківському, податковому і страховому шахрайстві, а також фальсифікації ділової документації.