Справа Насірова: слідчого суддю ще не визначили

Справа Насірова: слідчого суддю ще не визначили
Роман Насіров

САП чекає офіційної інформації, хто буде слідчим суддею

Слідчого суддю у справі відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова ще не визначили. Про це розповів «РБК-Україна» прес-секретар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ярослав Гордієвич.

Він також зазначив, що система розподілу суддів повинна визначити час і місце розгляду відводу слідчому судді у справі Насірова.

«Зараз ми чекаємо офіційної інформації з суду, де він відбудеться, хто буде слідчим суддею. Спочатку буде розглядатися за процедурою, буде розглядатися відвід судді, який заявила сторона захисту, а потім буде розглядатися наше (САП. - Ред.) клопотання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному. Зараз ми чекаємо місця призначення судового засідання», - сказав Гордієвич.

Разом з ти  адвокат Насірова Олександр Лисак повідомив журналістам, що суд над Насіровим продовжиться в Солом'янському райсуді. «Ми офіційно заявимо, щоб справа продовжувалась в цьому суді», - заявив Лисак.

За його словами, про час початку засідання повинен додатково повідомити прес-секретар суду.

Раніше повідомлялось, що сьогодні о 9:30 має розпочатися чергове судове засідання у справі Насірова.

Як повідомлялося, сьогодні опівночі закінчився термін утримання під вартою Насірова, якого Кабмін відсторонив від посади на час розслідування. Чиновника підозрюють у розкраданні 2 млрд грн з бюджету.

Насіров зробив офіційну заяву з огляду на завершення терміну його тимчасового затримання.

Зазначимо, що у Києві під Солом’янським судом відбувається акція протесту, учасники якої вимагають обрати запобіжний захід Насірову.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України не має нової підозри відстороненому голові Держфіскальної служби України Роману Насірову.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: