У Багдаді терорист-смертник підірвав 35 людей

У Багдаді терорист-смертник підірвав 35 людей

ІДІЛ узяв на себе відповідальність за цей теракт

Вибух прогримів у передмісті столиці Іраку – Багдада. Посеред велелюдної площі злетів у повітря замінований автомобіль. Загинуло щонайменше 35 осіб, ще понад 40 поранено.

Місцева поліція повідомляє, що це сталося в населеному переважно мусульманами-шиїтами районі Садр-сіті.

Терористичне угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за теракт у Багдаді, під час якого було підірвано замінований автомобіль на площі в районі Мадінат-ес-Садр, передає Reuters.

Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за теракт в Багдаді, в ході якого був підірваний замінований автомобіль на площі в районі Мадінат-ес-Садр, передає Reuters.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/terakt-bagdade-igil-vzyalo-sebya-otvetstvennost-1483359320.html

Це вже другий вибух в іракській столиці за три дні. У суботу, 31 грудня, в Багдаді підірвався терорист-смертник. Тоді загинуло майже 30 людей. Трагедія сталася неподалік від ринку, де продавали автомобільні шини. На момент вибуху він був переповнений людьми. За даними поліції, один вибуховий пристрій задіяв терорист-смертник, інший був закладений неподалік.

Нагадаємо, «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за теракт у Стамбулі.

Наразі відомо, що турецька поліція веде пошуки озброєного чоловіка, громадянина Казахстану чи Узбекистану, який увірвався в новорічну ніч у нічний клуб Reina в Стамбулі і розстріляв людей.

Нагадаємо, внаслідок нападу терориста на стамбульський нічний клуб загинуло щонайменше 39 людей, 69 госпіталізовано. Про це заявив міністр внутрішніх справ Туреччини, повідомляє Aljazeera. Серед загиблих у теракті в нічному клубі в Стамбулі – 16 іноземців, додав міністр.

Серед загиблих немає громадян України. Повідомляється, що загинули громадяни Саудівської Аравії, Марокко, Лівану та Лівії. Представник МЗС Йорданії заявив що, внаслідок атаки загинуло троє громадян країни, четверо постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: