У Тернополі вбили колишнього голову обласної ради

У Тернополі вбили колишнього голову обласної ради
Анатолій Жукінський

За інформацією місцевого ЗМІ, колишнього чиновника вбили у власному гаражі під час пограбування

Сьогодні вночі помер колишній голова Тернопільської обласної ради Анатолій Жукінський. Про це повідомляє офіційний сайт Тернопільської облради.

За інформацією місцевого видання «Тернополян», екс-чиновника вбили у власному гаражі по вулиці Руській у Тернополі.

Зазначається, що вбивство сталося вночі, коли Жукінський повертався додому. Біля в’їзду у гараж на нього чекали двоє грабіжників, які встигли забігти у приміщення, доки закривалися двері.

13_02

Анатолій Жукінський

«Як розповідають, на голові загиблого правоохоронці помітили чіткий відбиток від бойового пістолету Макарова. Зловмисники викрали всього півтори тисячі гривень та золоті вироби, які покійний мав при собі», - повідомляє ЗМІ.

На сайті головного управління Нацполіції відсутня жодна згадка про подію.

Анатолій Жукінський за президентства Леоніда Кучми займав посаду першого заступника голови Тернопільської облдержадміністрації. В 2002 році був обраний головою Тернопільської обласної ради. Після відставки у 2006 році займався підприємницькою діяльністю в галузі постачання паливно-мастильних та енергетичних матеріалів.

Видання Zaхid.net нагадує, що у квітні 2005 року Анатолія Жукінського затримали за підозрою в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах. Його підозрювали в придбанні автомобіля за гроші бюджету області. Однак незабаром після затримання через погіршення стану здоров’я перевели в медичну установу, а незабаром звільнили під 500 тис. грн застави, які внесли його родичі.

Видання «Про все» водночас зазначає, що вийти з-під слідства Жукінському допоміг брат-військовий, який нібито дослужився до генеральського звання в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: