Україна виконала всі вимоги МВФ – Меркель

Україна виконала всі вимоги МВФ – Меркель

Порошенко запросив Меркель відвідати Україну

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель привітала економічні реформи в Україні, зазначивши, що Україна виконала всі вимоги Міжнародного валютного фонду. Про це вона заявила під час спільного брифінгу з президентом України Петром Порошенком.

«Я вітаю реформи, які зараз проводяться в Україні. Зараз непрості обмеження з боку МВФ. Україна поки що виконала всі вимоги, і ми підтримуємо і вітаємо кроки до реформування економічного і всебічного реформування Української держави», – зазначила Меркель.

Нагадаємо, Порошенко розпочав робочий візит до Німеччини.

Президент України також під час спільного брифінгу з Меркель заявив, що Україна залишається відданою Мінським домовленостям, яким немає жодної альтернативи. 

Порошенко і  Меркель під час брифінгу  зробили  спільну заяву для ЗМІ:

«Партнерство Німеччини та України досягло безпрецедентного рівня довіри. Це наша десята зустріч із федеральним канцлером Німеччини.

Серед важливих тем нашої десятої зустрічі з Ангелою Меркель – імплементація Мінських домовленостей, зміцнення енергетичної солідарності між Україною та Німеччиною, збільшення інвестицій в Україну.

Вдячний Німеччині за всебічну допомогу та запрошую пані федерального канцлера відвідати Україну з офіційним візитом у будь-який зручний для неї час», – повідомив Порошенко у своєму Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: