У Київській області підлітки розгромили вагон потяга

Підлітки розгромили вагон приміського поїзда
фото з відкритих джерел

Учні 8 класу розгромили вагон поїзда

У Київській області підлітки розгромили вагон приміського поїзда Яготин – Київ. Злодіями виявилися учні 8 класу. Про це повідомляє «Укрзалізниця» на сторінці у Facebook.

За даними «Укрзалізниці» інцидент стався 28 жовтня близько 22-ї години на перегоні Бориспіль – Баришівка, поблизу міста Бориспіль. Невідомі особи пошкодили вікно та три сидіння у вагоні електропотяга №6922 Яготин – Київ.

Пізніше в мережі зʼявився відеодоказ злочину, на якому були невстановлені особи. Згодом їх встановили співробітники Бориспільського відділу поліції.

Ними виявилися підлітки 2008-2009 років народження. Діти разом з батьками та викладачами запрошені для складання матеріалу.

<p><script async="" src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="glavcomua/38509" data-width="100%"></script></p>

Нагадаємо, 4 листопада, у Київській області 15-річна дівчина скоїла самогубство на залізниці. Перед прибуттям приміської електрички на станцію Буча вона вибігла на залізницю і лягла на одну з рейок. 

До слова, «Укрзалізниця» втрапила у скандал – пасажири електрички «Конотоп – Фастів» маючи на руках квитки їхали в тамбурі.