Чи буде повернення до меж 24 лютого перемогою для України? Позиція президента

Зеленський назвав перемогою повну деокупацію України, а вихід на межі 24 лютого стануть лише тимчасовим, хоч і великим, успіхом
фото: president.gov.ua

Україна воює за повну деокупацію усієї своєї території

Збройні сили України не будуть зупинятися на адміністративних кордонах Криму та лінії розмежування ОРДЛО. Про це президент України Володимир Зеленський заявив у інтерв’ю виданню Financial Times.

Відповідаючи на питання про те, що саме для нього буде перемогою України у нинішній війні, Зеленський зазначив – це незалежність та територіальна цілісність країни. «Український народ заслужив на це», – наголосив глава держави.

Разом з тим, Володимир Зеленський назвав великою перемогою вихід Збройних сил України на ті межі, які контролювала України станом на ранок 24 лютого. Це, за словами президента, буде велика перемога – але тимчасова.

«Саме тимчасова, бо повинна бути повна деокупація України», – запевнив глава держави.

[TWITTER] [/TWITTER]

Нагадаємо, що на початку квітня, під час інтерв’ю представникам українських ЗМІ, Володимир Зеленський заявив, що вважає великою перемогою вихід України на позиції, займані ЗСУ на початок повномасштабної війни.

За місяць, у інтерв’ю виданню The Wall Street Journal президент наголосив, що країна буде вважати перемогою у війні проти Росії витіснення окупаційних військ у їх положення до 24 лютого, а також повернення тимчасово окупованого півострову Крим.