На Сумщині окупанти скинули керовану авіабомбу на дитячий садочок (фото)

Росіяни нанесли вогневе ураження по дитячому садочку у Юнаківській громаді
фото: Сумська ОВА

Окупанти також завдали авіаудару по Великописарівській громаді

Російські окупаційні війська вдень у середу, 24 травня, скинули керовану авіаційну бомбу на Сумську область. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Росіяни скинули керовану авіаційну бомбу на Сумську область
фото: Сумська ОВА

«Сьогодні росіяни нанесли вогневе ураження орієнтовно КАБ (один вибух) по дитячому садочку у Юнаківській громаді. Деталі з’ясовуються», – йдеться в повідомленні.

Війська РФ також вдень по території Великописарівської громади здійснили авіаудар – зафіксовано один ракетний вибух. За попередньою інформацією,  руйнувань цивільної інфраструктури та постраждалих немає.

Нагадаємо, попри численні заклики з боку МАГАТЕ та світових лідерів окупанти не зменшують свою присутність на Запорізькій атомній електростанції. Наразі територію енергоблоків №1, 2, 4 фактично використовують в якості логістичної та військової бази.

До слова, триває 455-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – відбулось 26 бойових зіткнень. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.