Окупанти скинули авіабомбу на багатоповерхівку в Куп’янську

фото: ДСНС України/Telegram

Унаслідок удару відбулося руйнування 5-поверхового житлового будинку

У ніч проти 12 березня російські війська з літака скинули авіабомбу на житловий багатоповерховий будинок у місті Куп’янськ Харківської області. Про це повідомили у пресслужбі обласного управління ДСНС.

Унаслідок удару відбулося руйнування 5-поверхового житлового будинку. Також через вибух виникло декілька осередків займання.

Зокрема вогонь охопив три квартири з першого по третій поверх у одному під'їзді та ще одну оселю в іншому під'їзді п’ятиповерхового будинку. Загальна площа пожеж склала близько 150 квадратних метрів.

Рятувальникам вдалося загасити вогонь. Після обстеження будинку працівники ДСНС не виявили загиблих та постраждалих.

Для ліквідації наслідків російської атаки залучили 18 вогнеборців та чотири одиниці техніки.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 12 березня під час оголошеної повітряної тривоги у Хмельницькій області прогриміли вибухи.

До слова, у Росії три регіони були атаковані безпілотниками. У Курську, Орлі та низці населених пунктів Білгородської області пролунали вибухи. 

Так, у Білгородській області РФ сім населених пунктів залишилися без світла через атаку безпілотника невідомого типу. Зазначається, що дрон нібито скинув чотири вибухові пристрої. Унаслідок вибухів постраждалих немає, є пошкодження лінії електропередачі. Без світла залишаються сім населених пунктів: с. Ясні Зорі, с. Черемошне, с. Устинка, с. Лозове, с. Ровеньок, с. Петрівка, с. Солов'ївка.

Також гучні вибухи було чути в Курську, в Орлі після вибухів виникла пожежа на одному із промислових об'єктів. Місцеві пабліки повідомляють, що пожежа сталася на місцевій нафтобазі.