Вояки з «ЛНР» опинилися аж під Харковом: жінки колаборантів б’ються в істериці (відео)

Дружини «військовослужбовців ЛНР» накинулися на місцевого чиновника, бо їхніх чоловіків завезли аж під Харків, де залишили з автоматами проти танків

фото: скріншот

Мобілізовані рашистами жителі окупованої Луганщини втекли з фронту

Дружини військовослужбовців так званого 206-го полку «ЛНР», який втік з фронту у Харківській області, вийшли на акцію протесту у окупованому Луганську. Відео протесту опублікував Telegram-канал «Вертикаль».

Жінки заявили місцевому чиновнику, що їхні чоловіки не дезертири, а «просто залишили поле бою», бо їх кинули на українські танки з одними «пістоліками».

Жительки окупованих районів Луганської області обурилися, що «206-й полк ЛНР» замість захисту «території республіки» опинився аж під Харковом, який не має ніякого відношення до «Луганської народної республіки».

До того ж, зазначили жінки колаборантів-дезертирів, російські окупаційні війська самі втекли з-під Харкова, залишивши мобілізованих ними жителів Донбасу напризволяще.

Жительки ОРДЛО заявили, що їхніх чоловіків мобілізували незаконно, окупанти не проводили жодних медкомісій.

[TWITTER] [/TWITTER]

Нагадаємо, що це не перший жіночий бунт на окупованій рашистами території Луганської області.

Кілька днів тому дружини мобілізованих окупантами людей у «ЛНР» влаштували мітинг під військкоматом у Ровеньках Луганської області.

Раніше з’явилася інформація про те, що працівники ФСБ в окупованому Луганську ходять по квартирах і силоміць «мобілізовують» чоловіків.