Тримали жінку, поки заштовхували чоловіка в бус. У Львові черговий скандал із ТЦК (відео)

Жінку, яка намагалася «відбити» чоловіка, силоміць утримували особи у формі
фото: скрін із відео

У ТЦК заявили, що перевірятимуть причетність до події своїх працівників

У Львові нібито працівники ТЦК силоміць заштовхали чоловіка в бус та вибили із рук телефон у жінки. Відповідне відео з’явилося в соцмережах.

Відомо, що інцидент стався ввечері 21 листопада на вул. Гавришкевича. У чоловіка з жінкою виник конфлікт із п’ятьма чоловіками у військовій формі. Зокрема, під час нього особи у військовій формі «запакували» у червоний автомобіль та поїхали.

Тим часом жінку, яка намагалася «відбити» чоловіка, силоміць утримували інші особи у формі.

На відео видно, як працівники ТЦК нецензурно висловлювалися до неї, а один з чоловіків вибив з її рук телефон. Далі особи сіли у білий бус та поїхали.

<p><script async="" src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="glavcomua/39378" data-width="100%"></script></p>

Зранку 22 листопада пресслужба Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відреагувала на інцидент. Вони написали, що між особами у військовій формі та цивільним населенням «виник конфлікт».

Там зазначили, що вони перевірятимуть причетність до цієї події працівників ТЦК та з’ясовуватимуть всі деталі цього випадку.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині виник конфлікт між цивільним місцевим населенням та людьми у військовій формі. В Мережі припускають, що до ситуації причетні працівники місцевого територіального центру комплектування.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області затримали співробітницю районного військкомату, яка допомагала ухилятися від мобілізації за гроші. Правоохоронними органами затримано співробітницю одного з районних територіальних центрів комплектування. Вона отримала підозру в отриманні неправомірної вигоди за допомогу у вирішенні питань щодо ухилення від призову під час мобілізації.