Екссоратниця Януковича Ганна Герман «засвітилася» на іспанському курорті (фото)

Жінка, схожа на ексрегіоналку Ганну Герман, в іспанському місті Бенідорм
фото з відкритих джерел

Ексрегіоналка Ганна Герман прогулювалася продуктовим магазином у курортному місті Іспанії

Колишня соратниця президента-втікача Віктора Януковича Ганна Герман поїхала до Іспанії. Її помітили в місті Бенідорм – одному зі найзнаменитіших курортів узбережжя Коста-Бланки. Фотографію екснардепки опублікували в соціальних мережах.

Відповідне фото потрапило до мережі. На знімку, зробленому в продуктовому магазині, знято жінку зі світлим волоссям, у якій впізнали Герман. Користувачі соціальних мереж дивуються, чому Герман поїхала в «загниваючу Європу», а не «квітучу» Сизрань, Магадан або в Ростов-на-Дону, як зробив її колишній керівник Віктор Янукович та ексрегіонали.

Жінку зі світлим волоссям, у якій впізнали колишню регіоналку, зустріли в продуктовому магазині іспанського міста Бенідорм

Фото Герман із курортного міста не залишило українців байдужими. Вони бажають, щоб політикиня ніколи не повернулася в Україну та отримала справжнє покарання за свої вчинки за часів, коли ще була соратницею Януковича.

Нараз немає підтверджень, що на цьому фото дійсно Ганна Герман, можна стверджувати лише те, що існує візуальна схожість жінки із відомої політикинею. 

Минулої весни Герман нібито була помічена в Києві на похороні президента Леоніда Кравчука, який помер 10 травня 2022 року. Зазначимо, що Бенідорм розташований у затишній бухті на Середземному морі. Він вважається місцем відпочинку людей із середнім європейським статком. Водночас Бенідорм називають іспанським Нью-Йорком через велику кількість сучасних хмарочосів.

Нагадаємо, раніше Ганна Герман закликала українську владу миритися з Путіним і Лукашенком.

Читайте також: «Анна Герман – это же умище». Марченко назвала свій орієнтир у політиці