Хейтер директорки музею Голодомору знайшов новий привід для її цькування

За словами Братківського, Гасиджак за свою роботу щомісяця отримує 70 тис. грн
фото: Vogue

Користувачі соцмереж тепер обговорюють зарплату директорки музею Голодомору 

Директорка музею Голодомору Лесі Гасиджак отримує за свою роботу щомісяця 70 тис. грн. Про це повідомив у Facebook юрист Клим Братківський, який раніше критикував науковицю за фігуру і був звинувачений у бодішеймінгу.

«Сьогодні подивився сюжет з Чернівців, де журналіст запитував пенсіонерів, яка в них пенсія і як їм живеться. Люди сказали, що пенсія від 2900 до 5000 грн. Як люди живуть на таку пенсію я не знаю, проте сьогодні випадково дізнався, що очільниця «Голодомору-геноциду» отримує 70000 грн. Нічого так, мабуть, дійсно спеціаліст у своїй сфері», – написав Братківський.

Відтак, користувачі соцмереж взялися тепер критикувати зарплатню Гасиджак.

Користувачі обурені зарплатою Гасиджак
фото: скріншот з соцмереж
Користувачі обурені зарплатою Гасиджак
фото: скріншот з соцмереж

Як зазначила одна з дописувачок, нещодавно Національний музей Голодомору-геноциду вчергове звернувся до одного з благодійних фондів з проханням надати фотоматеріали для своєї експозиції. Прохання обґрунтували тим, що музей – «бюджетна установа і коштів на закупівлю експонатів у них немає».

Національний музей Голодомору-геноциду звертався до одного з благодійних фондів з проханням надати фотоматеріали для своєї експозиції
фото: скріншот з соцмереж

До слова, зарплата екскерівниці Національного музею Голодомору-геноциду Олесі Стасюк за листопад 2021 року становила 98,1 тис. грн.

Нагадаємо, черговий скандал вибухнув у соцмережі Facebook. Приводом для обговорення стала публікація відомого у мережі юриста Клима Братківського, в якій він визнав зовнішність директора музею Голодомору в Києві Лесі Гасиджак «не відповідною до посади». В коментарях через його заяву він був звинувачений у бодішеймінгу та порушенні принципу толерантності.

До слова, скандал навколо директори музею Голодомору в Києві Лесі Гасиджак отримав несподіване продовження. Народна депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла засудила прояви бодішеймінгу, назвавши це «огидним неприйнятним явищем». Проте заявила, що зовнішність директорки музею Голодомору таки не є неприйнятною.

Читайте також: Хейтер директорки музею Голодомору прийшов до неї на екскурсію