Тимошенко засвітилася на концерті українського шансоньє (відео)

На концерт Юля Тимошенко прийшла зі своєю «брендовою» зачіскою
фото: Obozrevatel

На концерті лідерка ВО «Батьківщина» завзято підспівувала Кричевському його пісню «Кияночка»

Лідер Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко відвідала благодійний концерт українського шансоньє Гаріка Кричевського. Виступ артиста відбувся 1 червня. 

Концерт Кричевського проходив у розкішній локації Koncha Zaspa Residence. Про свій виступ у Конча-Заспі співак оголосив ще 20 травня та запросив відвідати його благодійний захід.

Окрім концерту під час заходу відбувся благодійний аукціон, кошти з якого направили на облаштування укриття для дітей, що перебувають у відділеннях педіатрії, молодшого дитинства, неврології, ендокринології та ВІЛ Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Як видно з кадрів, на концерт Юля Тимошенко прийшла зі своєю «брендовою» зачіскою, до якої повернулась після повномасштабного вторгнення РФ.

На концерт Юля Тимошенко прийшла зі своєю «брендовою» зачіскою
фото: Obozrevatel

Попри те, що останнім часом політикиня притримується в одязі темних кольорів і строгого стилю, на благодійний захід вона прийшла у рожевій сукні.

На відео лідерка ВО «Батьківщина» завзято підспівує Кричевському його пісню «Кияночка», спілкується з іншими гостями, а також «селфиться» з ними на їхнє прохання.

Тимошенко на концерті Кричевського
фото: Obozrevatel

Нагадаємо, нардепка Юлія Тимошенко вирушила до Донецької області, щоб зустрітися з військовими, які зараз захищають країну від російських окупантів. Для поїздки нардепка обрала модний чорно-білий образ, і активно робила селфі з українськими захисниками.

До слова, лідерка партії «Батьківщина» початок нового року провела у Дубаї (ОАЕ). Журналісти встановили, що Тимошенко проводила час на віллі п'ятизіркового готеля Kempinski на насипному острові Палм-Джумейра.