Трамп заявив, що українська компанія щомісяця платила сину Байдена $100 тисяч

Дональд Трамп вважає, що Джо Байден повинен припинити участь у передвиборній гонці

Трамп нагадав, що Байден заперечував контакти з газодобувної українською компанією Burisma

Президент США Дональд Трамп заявив, що сім'я колишнього віцепрезидента США Джо Байдена відкупилась від звинувачень у «корупційних схемах» в українській компанії Burisma.

Про це він написав у Twitter.

Трамп нагадав, що Байден заперечував контакти з газодобувної українською компанією Burisma.

«І тут з’являється фотографія, на якій він грає у гольф з босом компанії та (своїм сином, — ред.) Гантером», — написав Трамп, додавши, що з задоволенням побореться з колишнім віцепрезидентом на виборах у листопаді 2020 року.

[TWITTER]

[/TWITTER]

«Я просто не думаю, що це станеться. Сонний Джо не добереться і до старту. З урахуванням всіх тих грошей, які він і його сім'я, ймовірно, «вимагали», Джо повинен припинити (участь у передвиборній гонці, — ред.). Я б не хотів, щоб він вів справи з Китаєм і з вами!» — додав Трамп.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Президент США підкреслив, що українські компанії передавали Гантеру близько 100 тисяч доларів на місяць. 

[TWITTER]

[/TWITTER]

Раніше колишній генеральний прокурор України Віктор Шокін заявив, що його просили відмовитися від розслідування щодо нафтогазової компанії Burusima Holdings, де один з керівних постів займав Хантер Байден - син колишнього віцепрезидента США Джо Байдена.

До слова, ексгенеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що в України немає ніяких підстав для розслідування діяльності політичного суперника президента Дональда Трампа Джо Байдена. Він зазначив, що будь-яке розслідування відносно Байдена і його сина має розпочатися в США.