«Червона» зона. Столична влада нагадала про правила, за якими проходять футбольні матчі

На стадіоні глядачі зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту, але не всі дотримуються обмежень
Фото: Укрінформ

2 листопада на НСК «Олімпійський» відбудеться матч між столичним «Динамо» та іспанською «Барселоною»

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник нагадав правила, за якими відбуваються футбольні матчі в «червоній» зоні карантину. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Сьогодні у столиці, в рамках Ліги чемпіонів УЄФА, на Олімпійському стадіоні відбудеться футбольний матч між футбольними клубами «Динамо» (Київ) та «Барселона». Щодо проведення цього заходу нагадую, що відповідно до постанови Кабінету міністрів № 1236 від 9 грудня 2020 року, проведення масових заходів у «червоній» зоні дозволяється за наявності у всіх учасників заходу «зеленого» Covid-сертифіката, негативного ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигену строком дії 72 години чи документа про одужання», – зазначив Поворозник

Також посадовець побажав «Динамо» перемоги.

Нагадаємо, у вівторок, 2 листопада, на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться матч Ліги чемпіонів між столичним «Динамо» та іспанською «Барселоною».

Матч «Динамо»–«Барселона» розпочнеться о 22:00. Транслюватиме гру відеосервіс Megogo та платформа Volia TV.

«Главком» проведе онлайн зустрічі.

Пресслужба НСК «Олімпійський» озвучила перелік документів, за наявності яких буде дозволено доступ на трибуни.

Нагадаємо, з 1 листопада в Києві встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення Covid-19 і запроваджено додаткові обмеження.