Депутата блоку Порошенка пограбували під Києвом

Зловмисники розжилися ліками, оправою для окулярів та ноутбуком

Володимира Курінного так швидко пограбували, що він не зчувся, як все сталося

Народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Володимир Курінний заявив про своє пограбування. Відповідну заяву він поширив у Facebook.

За його словами, все сталося у суботу на парковці «МегаМаркету» на Новообухівській трасі.

«Практично біля входу в «МегаМаркет» наче з під землі вискочив чоловік, і, блискавично розбивши бокове скло пасажирського сидіння, вихопив сумку, сів у машину (сріблястий Фольксваген) і на очах величезної кількості людей, включаючи, до речі, і охорону «МегаМаркету», втік. Як пізніше виявилося, його спільник тим часом пробив мені ножем заднє колесо, мабуть, щоб я не гнався за ними», - повідомив депутат.

Зі слів народного обранця, зловмисники поцупили лише ноутбук, документи, оправу для окулярів, телефон Нокіа 3310 та ліки.

«Чесно кажучи, в першу чергу я подумав, що в мене що щось вибухнуло в машині. І тільки пізніше зрозумів, що це тікає моя сумка… Потрібно визнати, що поліція прибула дуже швидко. І буквально через якихось пару годин мені повідомили, що документи та футляр з окулярами знайдені. Злодії їх десь викинули», - відзначив Курінний.

Депутат також закликав не тримати сумки на передніх сидіннях і спростував інформацію, що у нього поцупили пістолет. За його словами, пістолета у нього не було, а документи на зброю були у викраденій сумці.