Депутата блоку Порошенка пограбували під Києвом

Депутата блоку Порошенка пограбували під Києвом

Зловмисники розжилися ліками, оправою для окулярів та ноутбуком

Володимира Курінного так швидко пограбували, що він не зчувся, як все сталося

Народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Володимир Курінний заявив про своє пограбування. Відповідну заяву він поширив у Facebook.

За його словами, все сталося у суботу на парковці «МегаМаркету» на Новообухівській трасі.

«Практично біля входу в «МегаМаркет» наче з під землі вискочив чоловік, і, блискавично розбивши бокове скло пасажирського сидіння, вихопив сумку, сів у машину (сріблястий Фольксваген) і на очах величезної кількості людей, включаючи, до речі, і охорону «МегаМаркету», втік. Як пізніше виявилося, його спільник тим часом пробив мені ножем заднє колесо, мабуть, щоб я не гнався за ними», - повідомив депутат.

Зі слів народного обранця, зловмисники поцупили лише ноутбук, документи, оправу для окулярів, телефон Нокіа 3310 та ліки.

«Чесно кажучи, в першу чергу я подумав, що в мене що щось вибухнуло в машині. І тільки пізніше зрозумів, що це тікає моя сумка… Потрібно визнати, що поліція прибула дуже швидко. І буквально через якихось пару годин мені повідомили, що документи та футляр з окулярами знайдені. Злодії їх десь викинули», - відзначив Курінний.

Депутат також закликав не тримати сумки на передніх сидіннях і спростував інформацію, що у нього поцупили пістолет. За його словами, пістолета у нього не було, а документи на зброю були у викраденій сумці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: