«Київтеплоенерго» озвучило плани щодо тарифів на тепло і гарячу воду

«Київтеплоенерго» не планує підвищувати тарифи на тепло для киян
Фото: УНІАН

«Київтеплоенерго» обіцяють максимально комфортні для споживачів тарифи

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» не планує підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду для населення у зв’язку із закупівлею газу у приватного постачальника. Водночас тарифи для юридичних осіб можуть зрости. Про це УНН повідомили у компанії у відповідь на запит.

«Київтеплоенерго» спільно з КМДА зроблено усе можливе, щоб ситуація з газом не вплинула на тарифи для населення (фізичних осіб) і вони лишилися максимально комфортними для споживачів. Для юридичних осіб очікується подання до НКРЕКП документів на перегляд тарифів на виробництво теплової та електричної енергії відповідно до ринкової ціни газу», — розповіли в компанії.

Як зауважили у «Київтеплоенерго», наразі вже підготовлені відповідні розпорядження і триває процес їх погодження.

Нагадаємо, протягом місяця столиця буде закуповувати газ у комерційної структури. Місто придбало понад 18 мільйонів кубометрів газу. 

20 липня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), своєю постановою встановила тарифи для КП «Київтеплоенерго» на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6.

Читайте також матеріал Конфлікт столичної влади та «Нафтогазу»: диявол, як завжди, ховається в деталях