Побиття активістів столичною поліцією: Анонсовано поїздку до Авакова

Заява про намір з’явилася після побиття активістів

Активісти хочуть поговорити про методи роботи поліції

Активісти заявили про намір відвідати помешкання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після побиття активістів у Подільському управлінні поліції у Києві. Про це йдеться на сторінці ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?».

«Сьогодні ми поїдемо додому до очільника МВС України Арсена Авакова. Поговоримо про те, як мають працювати правоохоронці в цивілізованій країні. Збираємось біля пам'ятника Григорію Сковороді на Контрактовій площі о 19:00», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що активістів, які сьогодні були на акції «Хто замовив Катю Гандзюк?» під час мітингу Юлії Тимошенко, затримали та побили правоохоронці. За даними поліції, у цих осіб були виявлені зеленка, газові балончики та ножі. Окрім того, стверджується, що молоді люди були із прикритими обличчями.

Потім столична поліція заявила, що невідомі спробували штурмувати управління поліції у Києві. Було затримано близько 40 осіб.

Також у мережі було оприлюднено відео побиття в Подільському управлінні поліції в Києві активістів, які були перед цим затримані поліцією на мітингу кандидата в президенти Юлії Тимошенко.