Прорив теплотраси у центрі Києва: будинки перепідключили на інші магістралі

На місці пориву трубопроводу працюють аварійні бригади

Фахівці ліквідовують порив трубопроводу гарячого водопостачання

Спеціалісти комунального підприємства «Київтеплоенерго» працюють над ліквідацією пориву трубопроводу гарячого водопостачання, що стався 5 листопада близько 16:40 на розі вулиць Шота Руставелі та Саксаганського.

Провали утворилися безпосередньо на автодорожньому полотні у двох місцях, розміром 3х3 м кожна. Авто, що потрапили у провал автодорожнього покриття, були евакуйовані, водії не постраждали.

Заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв повідомив, що фахівці «Київтеплоенерго» здійснюють перепідключення найближчих будинків на інші магістралі, тому перебоїв у постачанні послуг не буде.

Він також нагадав, що цього року в столиці замінили 130 км аварійних трубопроводів.

«Це дозволило нам значно скоротити ту кількість аварій, яка могла б виникнути на цих ділянках. Однак, враховуючи серйозну зношеність більшості трубопроводів, місту необхідна подальша їх заміна. Ми продовжимо цю масштабну роботу», – сказав заступник голови КМДА.

Як повідомлялося, 5 листопада на вулиці Шота Руставелі у центрі Києва посеред дороги прорвало трубу теплопостачання. У яму провалилися два автомобілі.

За інформацією «Київтеплоенерго», сталося пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 700 мм.

Через аварію змінено маршрути тролейбусів №№ 3, 9, 12, 14, 40, 40К і автобусів № 69.