Російська реперка оскандалилася у Києві (відео)

Квитки на концерт коштували в середньому 500 гривень
Фото: Скріншот відео t.me/kyivtv

Блогерка вигнала хлопця з концерту, оскільки їй не сподобався його одяг

Російська блогерка та реперка Дар’я Зотєєва, яка отримала популярність під псевдонімом Instasamka (Інстасамка) виступила в одному з клубів Києва з концертом на цих вихідних.

Під час виступу блогерка перервала свій виступ і обматюкала та вигнала відвідувача концерту в столичному клубі через те, що їй не сподобалася його зовнішність.

Відповідне відео очевидці виклали у соцмережах, пише kyiv.media.

«У мене є одна людина, яка мені не подобається в залі. Можна його вивести на**й? .. Ти, в панамці білій у***іщной, забирайся на**й звідси. Іди або сам, або тебе за шкірку на**й звідси викинуть», – сказала Інстасамка.

На відеозаписі чутно, що натовп почав підтримувати дівчину. Після цього хлопець розвернувся та почав виходити.

До слова, квитки на концерт коштували близько 500 гривень.

Обережно, нецензурна лексика

[TWITTER] [/TWITTER]

До слова, раніше Instasamka принизила за спізнення візажистів, які повинні були зробити їй макіяж на зйомку кліпу. Дівчина нецензурно обізвала візажисток, викинула їхні речі й виставила за двері. Через таку нахабну поведінку кінопрокатна компанія прибрала її голос з мультфільму, який вона озвучувала. Крім того, вона облила кавою кур’єра, який привіз їй їжу. Згодом її на вулиці нібито облили зеленкою.

Нагадаємо, блогерка назвала Львів «дірою» і втрапила у скандал.

Раніше блогери проникли на Харківський тракторний завод, що охороняється, і станцювали на самохідній САУ 2С1 «Гвоздика». Відеоролик вони виклали в соцмережу «TikTok».