Стали відомі подробиці щодо загиблої жінки, яку знайшли біля мосту Патона

Тіло передали правоохоронним органам, які будуть займатися вивченням обставин смерті

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які дістали тіло жінки з Дніправ біля мосту Патона у Києві, повідомили подробиці.

«11 квітня о 13:06 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що біля мосту Патона в акваторії річки Дніпро знаходиться тіло потопельника», - йдеться у повідомленні.

Загиблу помітили випадкові перехожі, які викликали поліцію. Жінка була вдягнена у зимовий одяг і рукавички.

Зазначається, що тіло жінки знаходилося на відстані 4 м від берега на поверхні води. Бійці за допомогою рятувальної мотузки дістали тіло та передали правоохоронним органам. Вони вивчатимуть обставини смерті.

Раніше повідомлялося, що біля мосту Патона у Дніпрі знайшли тіло жінки.

Нагадаємо, 30 січня студентка Національного медичного університету імені Богомольця, громадянка Туркменістану Мукаддас Насирлаєва наклала на себе руки, стрибнувши з моста Патона.

Біля станції метро «Славутич» правоохоронці знайшли рюкзак загиблої студентки Мукаддас, тіло дівчини не знайшли.

Глава діаспори туркменського народу Ровшанбек Розметов розповідав, що дівчина вчинила самогубство, бо у неї закінчувалась віза в Україні, а заступниця декана, підозрюють, хотіла хабара за підпис необхідної заяви до посольства Туркменістану.

22  лютого рятувальники призупинили проведення пошукових робіт тіла дівчини, яка стрибнула з моста Патона.