У Києві колишній зек присипляє і обкрадає людей (фото)

Піріє Тофік Гюльбала-Огли 
Фото: Київ оперативний

Чоловік підсипає довірливим людям отруту, а коли вони засинають - обкрадає

У Києві раніше судимий чоловік Піріє Тофік Гюльбала-Огли обкрадає чоловіків напідпитку, підливаючи їм якусь речовину, від якої людина відключається і ледь приходить до тямим. Про це повідомляється на сторінці спільноти «Київ оперативний» у Facebook.

Чоловіка вперше було затримано 5 березня 2018 року за крадіжку планшету.

«Крадіжки здійснював таким чином: обирав вже трохи п‘яненьких чоловіків. Пропонував ще, тим часом підливаючи якусь, без перебільшення, отруту, від якої людина відключається і ледь приходить до тями. Затримали «на гарячому» і належним чином оформили», - йдеться у повідомленні. 

Проте 19 березня Тофік вже знову «працював» на центральному залізничному вокзалі у Києві. «Потерпілий направлявся із Києва до Львова, до родини. Хильнув чарку. Той, як завжди, запропонував ще. Але «жертва» не відразу відключилася, а вже у самому поїзді, що не стало на заваді грабіжнику - він проник до поїзда і поцупив 4 тисячі гривень у вже сплячого чоловіка, якого потім ледь відкачали», - повідомляє «Київ оперативний».

Спільнота оприлюднила фото зловмисника.

Як повідомлялося, у Києві пара клофелінщиків скоїла серію розбійних нападів. Тепер чоловік та жінка постануть перед судом.