У Києві пара клофелінщиків скоїла серію розбійних нападів

У Києві пара клофелінщиків скоїла серію розбійних нападів
18-річна уродженка Сумської області, яка підозрюється у розбоях та грабежах у Києві

Зловмисники спочатку «пригощали» потенційних жертв напоями, у який підсипали клозепін, а коли потерпілі втрачали свідомість – грабували їх

Слідчі Голосіївського управління поліції направили до суду обвинувальний акт стосовно 18-річної уродженки Сумської області та 35-річного уродженця Закарпатської області, яких підозрюють у скоєнні семи розбійних нападів та одного грабежу. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів т.в.о начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Сергій Бондар, під час досудового розслідування за фактом розбійного нападу на місцевого мешканця правоохоронці почали перевіряти причетність чоловіка і жінки до аналогічних інцидентів на території міста Києва.

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів і слідчих дій ми довели причетність зловмисників до семи розбійних нападів та одного пограбування. Встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік за грабіж та втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність спільно зі знайомою «пригощали» незнайомців напоями, у які підсипали клозепін. Після того, як людина втрачала свідомість, у неї відбирали цінні речі: гроші, мобільні телефони, одяг та сумки», - повідомив він.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції було розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

«Досудове розслідування завершено та обвинувальний акт направлено до суду. До призначення судом міри покарання зловмисники перебуватимуть під вартою. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав Бондар.

Як повідомлялося, 18 березня увечері у Києву поліція затримала іноземців, які обікрали квартиру. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: