Холодницький розповів про свою колекцію годинників, які не носить

Назар Холодницький
Фото «Лига.net»

Глава САП розповів про свої годинники, серед яких знайшовся і Jacques Lemans

У керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького є чотири годинники. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

За словами прокурора, вони недорогі, тому вносити їх у е-декларацію було непотрібно.

«У мене є 4 годинники, найдорожчий коштує 400 доларів. Це Jacques Lemans, не механічний, батарейковий. Є ще досі годинник, який з третього курсу носив, – Orient. Я не звик носити годинники. Напевно тому, що годинник є на телефоні, а телефон завжди при собі. Якщо десь побачите мене з годинником, то це рідкісний момент. Але буває, коли от хочеться одягнути годинник», - сказав він.

За словами Холодницького, він носить срібні прикраси: ланцюжок із хрестиком та браслет. «Срібний ланцюжок – це подарунок матері, за два роки до смерті. Хотіла золотий купити, але я знаю, що від поганого оберігає саме срібло. Золото – це від лихого, тому я прихильник срібла. Ланцюжок, хрестик і браслет завжди при мені – три елементи срібла», - розповів він.

Як раніше повідомлялось, Холодницький прокоментував фотографії, що з’явились в мережі у розпал «квартирного скандалу» з нардепом БПП Сергієм Лещенком. Він також зізнався, що неодноразово порушував закон. Глава САП також розповів, коли і чому через нього викликали поліцію.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»