Холодницький розповів про свою колекцію годинників, які не носить

Холодницький розповів про свою колекцію годинників, які не носить
Назар Холодницький
Фото «Лига.net»

Глава САП розповів про свої годинники, серед яких знайшовся і Jacques Lemans

У керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького є чотири годинники. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

За словами прокурора, вони недорогі, тому вносити їх у е-декларацію було непотрібно.

«У мене є 4 годинники, найдорожчий коштує 400 доларів. Це Jacques Lemans, не механічний, батарейковий. Є ще досі годинник, який з третього курсу носив, – Orient. Я не звик носити годинники. Напевно тому, що годинник є на телефоні, а телефон завжди при собі. Якщо десь побачите мене з годинником, то це рідкісний момент. Але буває, коли от хочеться одягнути годинник», - сказав він.

За словами Холодницького, він носить срібні прикраси: ланцюжок із хрестиком та браслет. «Срібний ланцюжок – це подарунок матері, за два роки до смерті. Хотіла золотий купити, але я знаю, що від поганого оберігає саме срібло. Золото – це від лихого, тому я прихильник срібла. Ланцюжок, хрестик і браслет завжди при мені – три елементи срібла», - розповів він.

Як раніше повідомлялось, Холодницький прокоментував фотографії, що з’явились в мережі у розпал «квартирного скандалу» з нардепом БПП Сергієм Лещенком. Він також зізнався, що неодноразово порушував закон. Глава САП також розповів, коли і чому через нього викликали поліцію.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: