Холодницький зізнався, що випадково пообідав з фігурантом квартирного скандалу Лещенком

Холодницький зізнався, що випадково пообідав з фігурантом квартирного скандалу Лещенком
Назар Холодницький

Глава САП розповів, за яких обставин його сфотографували з Лещенком

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував фотографії, що з’явилась в мережі у розпал «квартирного скандалу» з нардепом БПП Сергієм Лещенком. Як відомо, на фото Холодницький у Верховній Раді прямує до їдальні разом із Лещенком.

dfg

«Так, справді обідав у Верховній Раді з Лещенком. Це було у вересні, перша сесія Ради, де ми знімали юридичну, скажімо так, «цноту», недоторканість з судді Чауса. Це було за три дні до початку квартирного скандалу. Тоді був виступ Президента, після якого Парубій оголосив перерву перед зняттям недоторканості з Чауса. Я пішов у їдальню, мені підказали, куди пройти. Були якісь сходи вниз, і я заблукав. Дивлюсь, іде Лещенко. І я питаю: «Сергій, де столова?». Він каже: «Я якраз туди йду, я проведу», - розповів Холодницький сказав він в інтерв’ю «Главкому».

Глава САП також додав, що таємничий фотограф не показав, що за столиком він був не вдвох з Лещенком: «нас було четверо. Ще був представник парламенту Канади і радник посольства». «Просто така логіка у блогерів», - додав Холодницький.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Як повідомлялось, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що отримав від НАБУ листа з проханням притягнути до відповідальності керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. «На жаль, тепер НАБУ заважає САП. Я дуже сподіваюся, що ми зможемо допомогти двом шановним керівникам разом працювати і доводити справи до суду», – додав Луценко.

У свою чергу НАБУ заявило, що не просило генерального прокурора Юрія Луценка притягнути голову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького до відповідальності, однак поскаржилося на нього.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: