Антикорупційний прокурор розказав, як порушував закон

Антикорупційний прокурор розказав, як порушував закон
Назар Холодницький

Холодницький розповів, чим заробляв у роки навчання у ВНЗ

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв’ю «Главкому» зізнався, що у студентські роки неодноразово порушував закон.

«Львів – близька до кордону територія (Холодницький закінчував виш у Львові – «Главком»). Свого часу, коли я ще навчався в університеті, коли були лекційні дні, бувало, я возив цигарки і горілку на польський кордон. Це був хороший заробіток – за одну поїздку можна було заробити десь $100 – на різниці цін», - зазначив він.

Крім того, майбутній глава САП також підробляв на написанні курсових. «Будучи студентом другого курсу я писав курсові для студентів 3-4-5 курсів інших ВНЗ. Тоді в залежності від складності це коштувало від 50 до 100 доларів. 50 доларів – це проста курсова, 30 сторінок тексту. Написати курсову, не сильно думаючи, можна було за один день: піти в бібліотеку, взяти 5-6 книжок. На четвертому і на п’ятому курсі я взявся писати три магістерські роботи. Вони «коштували» дорожче: одна 500, дві інші – по 700 дол. Але магістерську писати складніше – це 1,5-2 місяці сидіти фактично кожні вихідні, там треба думати», - розповів він.

Як раніше повідомлялось, Холодницький прокоментував фотографії, що з’явились в мережі у розпал «квартирного скандалу» з нардепом БПП Сергієм Лещенком.

Детальніше читайте в інтерв’ю Назара Холодницького «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: