Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
glavcom.ua
6 вересня, 2017, 05:58
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок
Кондитери зі Швейцарії заявили про створення четвертого виду шоколаду поряд з чорним, білим і молочним. Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий.
Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на Independent.
Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut використовував рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.
Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок.
До слова, українська кондитерка скоро продаватиметься у Канаді.