Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок
Кондитери зі Швейцарії заявили про створення четвертого виду шоколаду поряд з чорним, білим і молочним. Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий.
Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на Independent.
Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut використовував рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.
Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок.
До слова, українська кондитерка скоро продаватиметься у Канаді.
Коментарі — 0