Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду

Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду

Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий

Фото: barry-callebaut.com

Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок

Кондитери зі Швейцарії заявили про створення четвертого виду шоколаду поряд з чорним, білим і молочним. Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий.

Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на Independent.

Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut використовував рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.

Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.

Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок.

До слова, українська кондитерка скоро продаватиметься у Канаді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: