Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду
![Швейцарські кондитери винайшли новий вид шоколаду](/img/article/4352/9_main-v1504665016.jpeg)
Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок
Кондитери зі Швейцарії заявили про створення четвертого виду шоколаду поряд з чорним, білим і молочним. Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий.
Про це повідомляє «Громадське» з посиланням на Independent.
Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut використовував рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.
Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.
Новий вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок.
До слова, українська кондитерка скоро продаватиметься у Канаді.
Коментарі — 0