У Росії загорівся автобус з журналістами, які їхали перевіряти пожежну небезпеку у торгових центрах

Водій зупинив автобус, і всі вибігли з салону

Сьогодні у російському місті Володимир загорівся автобус з журналістами, які їхали перевіряти торгові центри на пожежну небезпеку. Про це повідомив головний редактор видання «ПроВладимир» Дмитро Рєзніков. 

Його колега був в числі організованою комісії.

«Він задимився, всі вибігли. Водій почав гасити вогнегасником. Просто МНС дали такий поганий автобус і всі тепер засмучені. Журналісти продовжать шлях в інший торговий центр. Зараз всі стоять і чекають інший автобус», — розповів Рєзніков виданню «Говорит Москва».

Інформації про постраждалих наразі немає. 

Як відомо, велика пожежа та обвал покрівлі у торговому центрі в російському Кемерово сталися у неділю, 25 березня. 

Очевидці та батьки загиблих дітей розповіли моторошні деталі про пожежу у торговому центрі Кемерово. 

У російському МНС підтвердили, що з родичів жертв пожежі у Кемерово беруть підписку про нерозголошення.

Офіційна російська влада повідомляє про 64 загиблих, але цифри не сходяться.

Тим часом, в оперативному штабі на місці події в Кемерові повідомили, що кількість жертв збільшилась до 76. З них більшість – діти. Але родичі жертв пожежі заявили, що вони мають інформацію про 85 людей, які ймовірно зникли безвісти.  Та відзначають, що жертв набагато більше.

28 березня слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу стосовно громадянина України Микити Кувікова, відомого в мережі як Євген Вольнов. У СК Росії заявляли, що український пранкер Євген Вольнов розповсюджував інформацію про 300 загиблих під час пожежі у Кемерово.