Як виглядає бюджет США на 2018 рік. Сенатор опублікував фото

Сенатор Ренд Пол

Сенатор США Ренд Пол показав бюджет США на 2018 рік та розкритикував його

Сенатор-республіканець Ренд Пол у своєму Twitter-акаунті показав бюджет США на 2018 фінансовий рік. Він опублікував фото роздрукованого бюджету, який займає 2232 сторінки.

При цьому Ренд Пол розкритикував представників як Палати представників так і Сенату за те, що фактично ніхто не встиг як слід ознайомитися із даним документом.

[TWITTER]

[/TWITTER]

На думку сенатора-республіканця прийняття бюджету в 1,3 трлн. доларів сприяє збільшенню дефіциту і державного боргу, що негативно позначиться на економіці США в майбутньому.

Раніше повідомлялося, що американські конгресмени узгодили бюджет на 2018 рік у розмірі $1,3 трлн

Сторони прийшли до компромісу з багатьох питань. Так, республіканці домоглися збільшення на 10% оборонного бюджету, а демократи - фінансування модернізації інфраструктури, боротьби з опіоїдною кризою і широкого кола внутрішніх програм країни.

Однак демократи відмовилися підтримувати запропоновані американським лідером Дональдом Трампом зміни імміграційного законодавства. Він був готовий укласти угоду з членами Конгресу про тимчасове відновлення програми захисту від депортації нелегальних іммігрантів, які в'їхали до Сполучених Штатів неповнолітніми (Deferred Action for Childhood Arrivals), в обмін на фінансування спорудження стіни на південному кордоні США в розмірі $25 млрд. 

Також стало відомо, що США збільшать видатки на Україну