Як виглядає бюджет США на 2018 рік. Сенатор опублікував фото

Як виглядає бюджет США на 2018 рік. Сенатор опублікував фото
Сенатор Ренд Пол

Сенатор США Ренд Пол показав бюджет США на 2018 рік та розкритикував його

Сенатор-республіканець Ренд Пол у своєму Twitter-акаунті показав бюджет США на 2018 фінансовий рік. Він опублікував фото роздрукованого бюджету, який займає 2232 сторінки.

При цьому Ренд Пол розкритикував представників як Палати представників так і Сенату за те, що фактично ніхто не встиг як слід ознайомитися із даним документом.

На думку сенатора-республіканця прийняття бюджету в 1,3 трлн. доларів сприяє збільшенню дефіциту і державного боргу, що негативно позначиться на економіці США в майбутньому.

Раніше повідомлялося, що американські конгресмени узгодили бюджет на 2018 рік у розмірі $1,3 трлн

Сторони прийшли до компромісу з багатьох питань. Так, республіканці домоглися збільшення на 10% оборонного бюджету, а демократи - фінансування модернізації інфраструктури, боротьби з опіоїдною кризою і широкого кола внутрішніх програм країни.

Однак демократи відмовилися підтримувати запропоновані американським лідером Дональдом Трампом зміни імміграційного законодавства. Він був готовий укласти угоду з членами Конгресу про тимчасове відновлення програми захисту від депортації нелегальних іммігрантів, які в'їхали до Сполучених Штатів неповнолітніми (Deferred Action for Childhood Arrivals), в обмін на фінансування спорудження стіни на південному кордоні США в розмірі $25 млрд. 

Також стало відомо, що США збільшать видатки на Україну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: