Затриманого на адмінкордоні кримського «депутата» взяли під варту

Пособник окупантів

«Депутату» незаконно утвореної «Євпаторійськоі міської ради» обрано запобіжний захід

Так званому депутату «Євпаторійської міської ради» обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це у четвер ввечері повідомив заступник прокурора Автономної Республіки Крим Олександр Удовиченко у Facebook.

«Поки хтось з метою власного самопіару та імітування «бурхливої діяльності», хизувався чужими напрацюваннями, співробітники прокуратури Автономної Республіки Крим та ГУ СБУ в Автономній Республіці Крим (з дислокацією у м.Херсон) виконували свої професійні обов`язки у результаті чого раніше повідомленому про підозру за ч. 2 ст. 110 КК України депутату незаконно утвореної «Євпаторійськоі міської ради» обрано запобіжний захід - тримання під вартою», - написав він.

Агентство «Інтерфакс» із посиланням на своє джерело повідомляє, що затриманий – Сергій Осьмінін, який їхав на материкову частину України відвідати родичів. Йому оголосили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, група невідомих у Херсоні зробила спробу відбити у співробітників СБУ затриманого на «депутата» так званої «Євпаторійської міської ради».

 3 квітня повідомлялося, що у пункті пропуску Чаплинка на адміністративному кордоні з окупованим Росією Кримом співробітники Служби безпеки України затримали депутата самопроголошеної «Євпаторійської міської ради» окупаційної влади, який допомагав анексії півострова.