У Херсоні під судом невідомі намагалися відбити у працівників СБУ сепаратиста

У Херсоні під судом невідомі намагалися відбити у працівників СБУ сепаратиста

Невідомі люди намагалися відбити у правоохоронців затриманого біля Криму сепаратиста

У Херсоні група невідомих зробила спробу відбити у співробітників СБУ затриманого на адміністративному кордоні з окупованим Кримом депутата так званої «Євпаторійської міської ради». Про це розповів постійний представник президента в Автономній Республіці Крим Борис Бабін на сторінці у соцмережі Facebook.

«Сьогодні у Херсоні групою осіб було здійснено спробу відбити від працівників ГУ СБУ в АРК нещодавно затриману на КПВВ особу, вочевидь активно залучену у встановлення окупаційної влади в Криму, «депутата» окупаційного органу влади в Євпаторії, щодо якій обирали запобіжний захід в херсонському суді», - написав він.

Також Бабін розкритикував роботу правоохоронців під час інциденту.

«З сумом констатуємо відсутність належного рівня координації правоохоронних органів, яке призводить до подібного підняття голови російської п'ятої колони у районах наближених до Криму», - уточнив представник Порошенка.

У коментарях до посту Бабіна, користувачі соцмережі повідомили, що нападниками керував відомий сепаратист Кирило Стремоусов.

30222147_10216912063740308_6068379934131224576_n

Нагадаємо, 3 квітня повідомлялося, що у пункті пропуску Чаплинка на адміністративному кордоні з окупованим Росією Кримом співробітники Служби безпеки України затримали депутата самопроголошеної «Євпаторійської міської ради» окупаційної влади, який допомагав анексії півострова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: