Затриманого на адмінкордоні кримського «депутата» взяли під варту

Затриманого на адмінкордоні кримського «депутата» взяли під варту
Пособник окупантів

«Депутату» незаконно утвореної «Євпаторійськоі міської ради» обрано запобіжний захід

Так званому депутату «Євпаторійської міської ради» обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це у четвер ввечері повідомив заступник прокурора Автономної Республіки Крим Олександр Удовиченко у Facebook.

«Поки хтось з метою власного самопіару та імітування «бурхливої діяльності», хизувався чужими напрацюваннями, співробітники прокуратури Автономної Республіки Крим та ГУ СБУ в Автономній Республіці Крим (з дислокацією у м.Херсон) виконували свої професійні обов`язки у результаті чого раніше повідомленому про підозру за ч. 2 ст. 110 КК України депутату незаконно утвореної «Євпаторійськоі міської ради» обрано запобіжний захід - тримання під вартою», - написав він.

Агентство «Інтерфакс» із посиланням на своє джерело повідомляє, що затриманий – Сергій Осьмінін, який їхав на материкову частину України відвідати родичів. Йому оголосили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Нагадаємо, у четвер, 5 квітня, група невідомих у Херсоні зробила спробу відбити у співробітників СБУ затриманого на «депутата» так званої «Євпаторійської міської ради».

 3 квітня повідомлялося, що у пункті пропуску Чаплинка на адміністративному кордоні з окупованим Росією Кримом співробітники Служби безпеки України затримали депутата самопроголошеної «Євпаторійської міської ради» окупаційної влади, який допомагав анексії півострова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: