СБУ затримала активіста «російської весни» на адмінкордоні з Кримом

СБУ затримала активіста «російської весни» на адмінкордоні з Кримом

Спецслужби затримали учасника «самооборони Криму» та так званого депутата на адмінкордоні

У пункті пропуску Чаплинка на адміністративному кордоні з окупованим Росією Кримом співробітники Служби безпеки України затримали депутата самопроголошеної «Євпаторійської міської ради» окупаційної влади, який допомагав анексії півострова. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Оперативники спецслужби встановили, що колишній депутат міської ради Євпаторії у березні 2014 року брав участь у протиправній діяльності так званої «самооборони Криму». Під час незаконної анексії Кримського півострову він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування України», - йдеться у повідомленні.

n_4602_92084197

Як повідомляється, у вересні 2014 року фігурант справи був обраний депутатом від політичної партії «Единая Россия» до так званої «Євпаторійської міської ради», яку створила окупаційна влада.

Відзначається, що зловмисник приїхав в Україну, бо тут живуть його родичі. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали у пункті пропуску «Каланчак» на адміністративному кордоні з тимчасово анексованою АР Крим екс-заступника міністра спорту самопроголошеної ради міністрів окупаційної влади, який вирішив приїхати в Україну для отримання біометричного паспорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: