Зірка Голлівуду Люк Перрі помер у віці 52 років

Люк Перрі помер 4 березня 2019 року

У актора 1 березня стався інсульт

Популярний голлівудський красень, зірка серіалу «Беверлі-Хіллс» Люк Перрі помер сьогодні, 4 березня, у віці 52 років. 

Як повідомляють американські ЗМІ, актор 1 березня був екстрено госпіталізований в Шерман-Оукс з підозрою на інсульт.

Швидку медичну допомогу Люку Перрі викликали сусіди, які повідомили, що чоловік переніс інсульт. Його госпіталізували і за попередньою інформацією, ввели в медичну кому.

Пізніше представник актора повідомив, що інсульт був важким і актора помістили в лікарню у реанімацію, під нагляд лікарів.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Нагадаємо, 4 березня стало відомо, що у Великій Британії у віці 49 років пішов з життя співак групи The Prodigy Кейт Флінт. Музикант був знайдений мертвим вранці в понеділок, 4 березня, в своєму будинку в Ессексі. 

Згодом колеги Флінта повідомили, що музикант наклав на себе руки

Популярність Люку Перрі принесла роль красеня Ділана Маккея в серіалі «Беверлі-Хіллз, 90210». Як зазначається, інсульт у актора стався саме в той день, коли кіностудія Fox оголосила про намір перезапустити знаменитий серіал і зняти продовження. Відомо також, що всі інші головні герої погодилися в ньому зіграти, крім Люка Перрі.

Через хворобу Перрі довелося зупинити роботу в серіалі «Ривердейл», де він грає роль Фреда Ендрюса. 

На рахунку актора кілька ролей у повнометражних фільмах, таких як «Баффі –знищувачки вампірів», «Передсмертне блаженство», «8 секунд», «Нормальне життя», «П'ятий елемент», «Ті, що переслідують бурю», «Останні герої».

Інші роботи Люка Перрі пов'язані з шоу і серіалами.