Бійці Національної гвардії рятують постраждалих від негоди на Одещині (фото)

Станом на зараз бійцями НГУ евакуйовано 225 людей та 23 од. техніки
фото: Національна гвардія

Для розчищення снігових заметів, буксирування застряглої техніки та евакуації громадян нацгвардійці використовують військову техніку

До ліквідації наслідків шторму та негоди в Одесі і області залучені бійці Національної гвардії. Зокрема, вони рятують постраждалих. Про це повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

«Для надання допомоги ДСНС з ліквідації наслідків стихійного лиха на дорогах міста Одеса і Одеської області задіяно 29 військовослужбовців військових частин підпорядкування Південного оперативно-територіального об'єднання НГУ», – йдеться в повідомленні.

Для розчищення снігових заметів, буксирування застряглої техніки та евакуації громадян нацгвардійці використовують військову техніку.

«Станом на зараз бійцями НГУ евакуйовано 225 людей та 23 од. техніки», – йдеться у повідомленні. Станом на 06.00 в Одеській області на ділянках трас загального користування державного значення обмеження на рух знято.

Раніше повідомлялося, що через негоду і заметіль ситуація на трасі Одеса-Київ 27 листопада зранку залишається складною.

Від вчорашнього вечора автівки стоять на дорозі, яку замело снігом. У багатьох закінчується паливо та запаси їжі.

Станом на ранок понеділка 27 листопада в зафіксовано 78 обривів контактної мережі міського електротранспорту Одеси.  По всіх інших маршрутах електротранспорт у зв’язку зі значними пошкодженнями контактної мережі поки не рухається.