Олімпієць, який зачепився пенісом під час стрибка, отримав неочікувану пропозицію

фото з відкритих джерел

Після фіаско на Олімпіаді-2024 портал із контентом для дорослих під назвою CamSoda запропонував спортсменові Ентоні Амміраті роботу

Французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті, який вилетів з Олімпійських ігор 2024, року бо під час стрибка зачепив поперечину статевим органом, після невдачі на спортивній арені отримав неочікувану пропозицію.

Після фіаско на Олімпіаді-2024 портал із контентом для дорослих під назвою CamSoda запропонував спортсменові роботу. Про це повідомив таблоїд TMZ, посилаючись на текст листа, котрий віцепрезидент порносайта Дерін Паркер адресував спортсмену.

 У своєму зверненні до Амміраті Паркер зазначає, що спортсмен є «володарем таланту нижче пояса». У публікації вказано, що Амміраті залишив пропозицію порносайта без коментарів.

Ентоні готові заплатити 250 тисяч доларів, якщо він зніметься у двогодинному відео перед вебкамерою, під час якого продемонструє свої геніталії.  

Зауважимо, що насправді Ентоні Амміраті на Олімпійських іграх 2024 року під час стрибка зачепив поперечину не пенісом, а гомілками, потім колінами і вже наприкінці – торкнувся її статевим органом.

Нагадаємо, французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті не вийшов у фінал чоловічих стрибків з жердиною на Олімпіаді-2024. У мережі з'явилися чутки, що це пов'язано із його статевим органом. 

До слова, справжня драма сталася у передостанній день олімпійського турніру з плавання у закритому басейні. На дистанції 200 метрів комплексним плаванням у фіналі змагалося не вісім, а лише сім спортсменок.  Плавчиня Горбенко пропустила фінал Олімпіади, бо пішла вечеряти. 

Читайте також: Спальний мішок Ярослави Магучіх. Олімпійська чемпіонка розкрила секрет