Шарія помітили в черзі за українським паспортом (фото)

Шарія помітили з дружиною біля виїзного пункту державного підприємства «Документ»
фото: Сергій Іванов

Шарія помітили у пересувному пункті українського паспортного сервісу

В іспанській Валенсії пропагандиста Анатолія Шарія, якого в Україні підозрюють у державній зраді, помітили у пересувному пункті українського паспортного сервісу. Фото у Telegram опублікував ведучий та блогер Сергій Іванов.

На світлині помітно, як Шарій у блакитній панамі разом зі своєю дружиною Ольгою покидають білий автобус – виїзний пункт державного підприємства «Документ».

«15 травня у Валенсії державний зрадник Шарій зі своєю кандибою прибігли за українськими паспортами у виїзний пункт. Усе правильно. Адже вони громадяни України і сидітимуть в українських буцегарнях», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Україна у червні 2022 року просила Іспанію видати підозрюваного у державній зраді блогера Анатолія Шарія. Солом'янський райсуд Києва 12 березня обрав Шарію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Шарія затримали в Іспанії 5 травня, але відпустили під розписку про невиїзд. 

Згодом проросійський блогер Анатолій Шарій в іспанському суді заявив абсолютно протилежну думку, аніж озвучував роками. Цього разу пропагандист назвав себе «найбільшим патріотом України», а диктатора Путіна – злочинцем. 

До слова, пізніше суд в Іспанії вирішив закрити справу про екстрадицію скандально відомого проросійського блогера Анатолія Шарія до України, оскільки він більше не перебуває у королівстві.