Гендиректор театру Франка Євген Нищук показав нове фото із молодшим сином і донькою

У Євгена Нищука троє дітей – двоє синів та одна донечка
фото Facebook Євгена Нищука

Євген Нищук привітав столицю зі святом та показав своїх маленьких дітей

Ексміністр культури, голова Шевченківського комітету та новий генеральний директор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Євген Нищук у День Києва разом із своїми маленькими дітьми привітав улюблене місто зі святом.

Нищук привітав Києв з Днем міста і опублікував фото, на якому він сидить разом із п'ятирічним сином та дворічною донькою на лавці у парку. Батько ніжно обіймає своїх діточок, усі вони щиро посміхаються.  

«З днем улюбленого міста! Міста парків та каштанів, міста натхнення та любові, потужного міста сильних людей, міста, що бореться, дає відсіч ворогу та, попри тривоги та обстріли, впевнено стоїть на пагорбах Дніпра як мудрий древній воїн. Бо тут - дім! І тут ворог не пройде! Ми разом з тобою обов'язково вистоїмо і плакатимемо разом від щастя просто на Хрещатику у день нашої перемоги. Вітаю, Києве!», – написав гендиректор театру імені Івана Франка.

До відома, у Євгена Нищука троє дітей – двоє синів та одна донечка. Старшого сина, Олексу Нищука, митець має від першої дружини, акторки й Заслуженої артистки України Оксани Батько-Нищук, якої не стало через хворобу 7 жовтня 2016 р. Нині Олексі – 29 років. 

Ще двох маленьких дітей гендиректор Театру Франка має від актриси Анастасії Блажчук – п’ятирічного Євгена та дворічну Анну. 

Євген Нищук разом зі своїми дітьми
фото Євген Нищук, Facebook

В інтерв'ю журналісту Олексію Суханову Євген Нищук зізнався, що, окрім роботи й театру, його життя складається з радості спілкування з дітьми. «Коли я веду дітей до садочка – це великий заряд і усвідомлення того, що мені багато ще треба зробити, щоб вони відбулися в цьому житті», – розповів він про молодших сина й доньку.

Нагадаємо, що ексміністра культури України Євгена Нищука у квітні цього року офіційно затвердили на посаді генерального директора Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

Зокрема, Євген Нищук є Народним артистом України, в останні роки він працює у складі трупи Національного театру ім. Івана Франка, виконує провідні ролі у популярних виставах. Також є військовослужбовцем ЗСУ, учасником боїв на Київщині, Миколаївщині й Херсонщині у 2022 році.

Окрім того, Нищук рік тому був призначений президентом Зеленським головою Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка, робота якого була паралізована скандалами.  

Читайте також: Дмитро Богомазов: Тепер Росія для мене – закрита територія