Ауріка Ротару розповіла, де зараз живе її сестра Софія та що відбувається у її житті

Сестри Софія та Ауріка Ротару
фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Ауріка Ротару зізналася, що нічого не знає щодо ситуації з віллою сестри у Криму, яку окупанти хочуть переобладнати на військовий госпіталь

З перших днів повномасштабної війни в Україні сестра Софії Ротару Ауріка та її інші брати та сестри залишаються в Україні. Українська співачка Ауріка Ротару в інтерв’ю Аліні Доротюк розповіла, де зараз перебуває її сестра Софія Ротару та що відбувається в її житті.  

За словами Ауріки, сьогодні вона підтримує стосунки із сестрою. Наразі із Софією Ротару все добре, вона жива-здорова. Однак, де саме перебуває співачка, Ауріка говорити відмовилася. Вона пояснила, що тема зіркової сестри для неї табу: «Ми підтримуємо зв’язок. Єдине, що я вам можу сказати, що вона здорова і що у неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду».

На запитання, чи правда, що Софія Ротару зараз живе не в Україні, її сестра коментувати відмовилася. Також Ауріка Ротару зізналася, що нічого не знає щодо ситуації з віллою сестри, яка розташована в анексованому Криму і яку окупанти хочуть переобладнати на військовий госпіталь.

Позиція Ауріки Ротару щодо війни в Україні

Ауріка Ротару з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну залишилася на Батьківщині, її будинок постраждав під час бойових дій на Київщині. Сама ж співачка встигла виїхати у рідне село у Чернівецькій області.

«Були потрощені усі вікна, альтанка, частково будинок, паркан, на ділянці було п'ять чи шість вирв від снарядів. Вони (росіяни – «Главком») там стріляли касетними снарядами. Було дуже боляче на це все дивитися, але я раділа, що повернулася додому», – розповіла Ауріка. 

Ауріка розповіла, що її донька з онуками виїхали з України, однак згодом повернулися. Зараз донька, зять та двоє онучок співачки живуть у Києві. Зять Ауріки Ротару працює у прокуратурі. Сама співачка активно виступає на благодійних концертах і допомагає Збройним силам України.  

Нагадаємо, Софія Ротару 7 серпня 2022 року  відзначала ювілей – легендарній артистці виповнилося 75 років. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото – співачка сидить на порозі будинку в селі Маршинці Чернівецької області, де вона народилася і виросла.

Софія Ротару також розповіла про гуманітарну ініціативу, яку вона підтримує. При цьому допис в Instagram зроблено російською мовою.

Також повідомлялося, що цькування співачки Софії Ротару через повернення в Росію пояснюється замовленням проти неї. Про це директор артистки Сергій Лавров розповів порталу Ura.ru. Він нагадав, що співачка тільки один раз відмовилася від участі в російському концерті.

До слова, на початку березня 2023 року на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

Читайте також: Софія Ротару розпродує мільйонну нерухомість у Криму