«Умнєйша людина». «Квартал 95» жорстко висміяв Кличка (відео)

За сюжетом у спортзалі зустрічаються актор Євген Кошовий, який нарешті зібрався худнути і «жіночка» (актриса Ірина Гатун)
скріншот з відео

Гумористи дорікнули меру столиці ситуацією з заблокованим рухом метро у бік Теремків. Кияни вже 9 місяців шукають альтернативні маршрути

У концерті до Дня Незалежності, запис якого пройшов 10 серпня, Студія «Квартал 95» присвятила номер міському голові Києва Віталію Кличку. Про це повідомляє «Главком».

За сюжетом у спортзалі зустрічаються актор Євген Кошовий, який нарешті зібрався худнути, і «жіночка» (актриса Ірина Гатун).

Настирлива відвідувачка чіпляється до зірки з різними питаннями про Коломойського, Порошенка («який схуд швидше за Кошового») і Кличка.

Зокрема, героїня дорікає Кошовому, що у своїх шоу «Квартал» постійно виставляє мера Києва «відбитим» і наполягає, що насправді Віталій Володимирович Кличко – «умнєйшая людина».

«Він із трьох гілок столичного метро зумів зробити чотири: ну, просто одну розділив на дві, – пояснює героїня і запитує. – Хіба ж відбитий таке зробить?».

Далі актори зачіпають тему благоустрою Києва, запевняючи, що їм страшно від того, що нічого не робиться.

Кошовий відповідає своїй співрозмовниці, що Кличко на нього образився за регулярні дошкульні жарти і пообіцяв «знести башню».

«Смішно», – зауважує співрозмовниця, але тут же робить висновок, що тільки не киянам.

Нагадаємо, 8 грудня 2023 року у Києві було оголошено про припинення руху поїздів на відрізку між станціями «Либідська» і «Деміївська» Оболонсько-Теремківської лінії метро. Наразі на вказаній ділянці продовжуються ремонтні роботи. Фактично єдину лінію було розділено. З часом між «Деміївською» і «Теремками» відновили човниковий рух поїздів. Але щоб дістатися центру міста, мешканці Голосівського району вже дев’ять місяців мають пересідати на наземний транспорт між «Деміївською» та «Либідською» або шукати альтернативні маршрути.

За однією з версій, справжньою причиною обмеження руху синьою гілкою метро є проєкт, який реалізує друг мера Києва, бізнесмен Вагіф Алієв. Мова про його ТРЦ Ocean Mall, який перебуває у стані будівництва.

Зі свого боку Київський метрополітен повідомив, що зупинка руху поїздів на ділянці синьої лінії метро – вимушений крок для уникнення позаштатної ситуації під час інтенсивного руху поїздів. За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи мали тривати пів року.

Читайте також: