Український триатлоніст Воронцов став срібним призером клубного чемпіонату Іспанії з дуатлону

фото: Triathlonsp

Клуб Bicis Pina-Aetronics-TriToledo посів восьме місце

Український триатлоніст, член збірної України з триатлону Віталій Воронцов став срібним призером клубного чемпіонату Іспанії з дуатлону.

У чоловічих змаганнях другого дивізіону українець, який виступає за клуб Bicis Pina-Aetronics-TriToledo, фінішував другим, з результатом 51:51 хв. Його клуб у підсумку розташувався на восьмому місці.

У лютому 2023 року Воронцов посів 7 місце на змаганнях Arena Games Triathlon Series povered by Zwift (м. Монреаль, Канада).

У 2021 році українець Віталій Воронцов двічі на осінніх стартах піднімався на подіум на престижних змаганнях «залізних» атлетів світу. Після успіху на етапі Гран-прі Франції, де він посів друге місце в дуатлоні, киянин у Ташкенті взяв участь у Кубку Азії Elite Man з триатлону та зумів вибороти бронзову нагороду.

У серпні 2022 року Воронцов – бронзовий призер чемпіонату світу з акватлону серед молоді (8 місце серед спортсменів групи Elite) у Словаччині. А у вересні минулого року теж виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи з акватлону серед молоді.

Раніше тріатлоніст Віталій Воронцов виграв медаль чемпіонату Європи U-23.